getty, usa, amerika, zászló
Globál

2,5 millió életévet veszített el az Egyesült Államok a koronavírus okozta halálozások következtében

Portfolio
Több mint 2,5 millió életév veszett el az Egyesült Államokban a koronavírus miatt, és minden olyan személy, akinek a halála a Covid-19-hez kapcsolódott átlagosan 13 évvel halt meg korábban, mint az várható lett volna – írja a MedRxiv kedden közzétett tanulmánya alapján a CNN.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az október 3-i adatok alapján készült tanulmány az akkori 194 ezer halálesetet (ez ma már 221 ezer) vizsgálta meg életkor és nem szerinti megoszlás szerint. A számítások azt mutatták, hogy összesen 2,57 millió életéve veszett el, amiből 1,46 millió a férfiak, 1,11 millió a nők halálozása következtében. Az elhunytak átlagosan 13,25 évvel korábban veszítették életüket, mint ami a vírus nélkül várható lett volna. A férfiak átlagosan 13,9, a nők 12,5 évvel haltak meg korábban.

Címlapkép forrása: Getty Images

karácsony utca boltok tömeg
pif2020
autópálya matrica díj m76
HEPA_klub2020_cimlapkep_1500x844
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

koronavírus járvány franciaország