biden trump
Globál

Így értékeli Joe Biden és Donald Trump a mai elnökjelölti vitát

Portfolio
Magyar idő szerint ma hajnalban lezajlott az utolsó elnökjelölti vita Donald Trump és Joe Biden között, amelyet a Portfolio élőben közvetített. A vita után mind Biden, mind Trump azonnal reagált Twitteren - mindketten eltérő fókuszú üzenetekkel.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Mintha két külön világban élne a két jelölt, annyira eltérő véleményeket fogalmaztak meg a mai vitán a szakpolitikai kérdésekről, de a múltkori vitához képest hatalmas előrelépés, hogy már volt érdemi szakpolitikai vita. A mai esemény kemény hangvételű volt, a felek élesen kritizálták egymást, de nem az első vita színvonalon aluli stílusában, hanem kifejezetten kulturált módon. A vitát élőben közvetítettük, cikkünk és gyorsértékelésünk itt olvasható:

Ahogy azt írtuk, szerintünk Donald Trump volt az este győztese, de mindennek vélhetően kevés hatása lesz a választás kimenetelére. Trump természetesen szintén így gondolja, valósággal elárasztotta Twitter-fiókját a győzelmét mutató felmérésekkel és véleményekkel:

Az elnök emellett a vita számára egyik legfontosabb pontját is kiemelte, amikor Joe Bident nyilatkozatra bírta az olajiparral kapcsolatos terveiről. Az elnök a Twitteren felhívta a figyelmet a demokrata jelölt korábbi állításaira és az ellentmondásokra. Itt például Rand Paul szenátor bejegyzését retweetelte:

Joe Biden ezzel szemben a saját, erős kijelentéseit tweetelte, ahogy ez jellemző volt rá korábban is a kampányban. Itt például azt a jelentetet tette közzé, amikor rasszistának nevezte Trumpot:

A következő tweetben pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy a választás valójában a két személy karaktereiről szól majd:

Végül pedig annyit írt, hogy "Gyerünk emberek, nyerjük meg ezt!"

Címlapkép: Getty Images

bika spx csucs
covid kórház koronavírus járvány
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

covid kórház koronavírus járvány