Előfizetői tartalom

Stoltenberg: a fegyverszünet betartása az egyetlen út Líbia békéjének megteremtésére

MTI
A NATO arra szólítja fel a szembenálló feleket, hogy tartsák tiszteletben és hajtsák végre a fegyverszünetről pénteken született megállapodást, ugyanis ez az egyetlen út az ország békéjének megteremtésére - jelentette ki a NATO főtitkára Brüsszelben, a tagországok védelmi minisztereinek kétnapos online tanácskozását követően pénteken.

Jens Stoltenberg sajttájékoztatóján hangsúlyozta, a fegyverszünetről született megállapodás a jó irányba tett első lépést jelenti, ezért is fontos, hogy minden résztvevő fél tiszteltben tartsa azt. Az eddigi tapasztalatok ugyanis azt mutatják, a kijelentéseket nem mindig követik tettek - emlékeztetett. Noha a NATO nincs jelen Líbiában, támogatja az ENSZ erőfeszítéseit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés