trump
Globál

Donald Trump "Fake News"-t kiáltott: csak azért emelkednek a koronavírus-esetszámok Amerikában, mert sokat tesztelnek

Portfolio
Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésben állítja: az Egyesült Államokban az esetszámok csupán azért emelkednek, mert sokat tesztelnek, és valójában csak a Fake News összeesküvés zajlik ellene.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A korrupt média összeesküvés mindenkori csúcsán van, az Egyesült Államokban csupán azért a világon a legmagasabb a koronavírus-esetszám, mert mást sem csinálnak, csak tesztelnek. Fake News összeesküvés az egész – állítja az elnök Twitter-bejegyzésében. És egyben azt is megígéri, hogy ennek véget vetnek november 4-én, az elnökválasztás után. 

A pénteki új fertőzöttekről szóló adat rekordra szökött, több mint 83 ezer esetet jelentettek az államokban, a hétnapos mozgóátlag szintén rekordra ugrott, az elmúlt héten átlagosan 60 ezer felett alakult az új fertőzöttek száma.

Járványügyi szakértők ugyanakkor ellentmondanak az elnök szavainak, ugyanis több államban a tesztek találati aránya is nő, és a kórházban ápoltak száma is növekszik. Az elmúlt héten a tesztek 6,2 százaléka volt pozitív, míg az előző héten még csak 5,2 százalékuk. Wisconsin államban például 16 százalék feletti volt a pozitivitási ráta, itt találták a legtöbb fertőzöttet.  34 államban nőtt 5 százaléknál is nagyobb mértékben a kórházban ápoltak száma.

(CNBC)

pozsonyiéjszaka
GettyImages-1154601854(1)
munkanélküliség
falu házak
koronavirus-353289
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
munkanélküliség