usa kongresszus vihar kormány parlament szenátus felhő sötétség amerika
Globál

Máris 60 millióan szavaztak az amerikai elnökválasztáson

Portfolio
Több mint 60 millióan szavaztak már az amerikai elnökválasztáson kilenc nappal az indulás előtt, ami rekordnak számít, és az előzetes várakozásokat is meghaladja. Egyes államokban levélben és személyesen is leadhatják előre a szavazók szavazataikat.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A hivatalos adatok szerint máris 60 millió szavazatot adtak le az amerikaiak, mindezek alapján arra is lehet esély, hogy minden korábbinál nagyobb részvétellel zárulhat az amerikai elnökválasztás – írja a Reuters.

A Donald Trump és Joe Biden elnökjelöltek közötti csatában a szavazók igyekeznek csökkenteni a járványügyi kockázatokat, ezért is lehet, hogy sokan levélben szavaznak, vagy az egyes államokban személyesen is megnyitott urnákhoz járulnak.

A demokraták jellemzően szívesebben szavaznak a korai szakaszban levélben a historikus adatok szerint, míg a konzervatív szavazók a személyes szavazást preferálják. Összességében kétszer több szavazatot szoktak leadni a demokrata szavazók a szavazás e korai szakaszában. 2016-ban Hillary Clinton még vezetett a szavazás ezen szakaszában, majd végül alulmaradt Donald Trumppal szemben. 

(Reuters)

A címlapkép forrása: Getty Images. 

GettyImages-1288690436
HEPA_klub2020_cimlapkep_1500x844
vetovita brusszel zaszlo unios koltsegvetes 201130
Orban Viktor Mateusz Morawiecki lengyel zavar veto unios koltsegvetes 201204
horvatorszag_croatia
trader
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
munkanélküliség