Előfizetői tartalom

Biden vagy Trump? Ön szerint ki nyeri meg az amerikai elnökválasztást? Szavazzon!

Portfolio
Nyakunkon az amerikai elnökválasztás, már csak egy hetet kell várnunk arra, hogy az Egyesült Államok választópolgárai arról döntsenek november 3-án, hogy ki vezesse tovább az országukat.  A levélszavazás már most is folyik, az előzetes pollok alapján Biden lesz a befutó, de a 2016-os választáson is nagy meglepetést hozott Trump győzelme. Ön szerint ki fog nyerni? Szavazzon a Portfolio-n!

Joe Biden demokrata elnökjelölt az országos kutatások szerint 8 százalékpontos fejhosszal vezet Donald Trump republikánus elnökkel szemben. Azt viszont, hogy ki nyeri majd meg az elnöki széket, egyébként nem az országos szavazatok döntik majd el, hanem az elektori rendszer, az előzetes várakozások alapján Biden 355, Donald Trump pedig 177 elektort delegálhat majd, ami elég fölényes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés