biden trump
Globál

Biden vagy Trump? Ön szerint ki nyeri meg az amerikai elnökválasztást? Szavazzon!

Portfolio
Nyakunkon az amerikai elnökválasztás, már csak egy hetet kell várnunk arra, hogy az Egyesült Államok választópolgárai arról döntsenek november 3-án, hogy ki vezesse tovább az országukat.  A levélszavazás már most is folyik, az előzetes pollok alapján Biden lesz a befutó, de a 2016-os választáson is nagy meglepetést hozott Trump győzelme. Ön szerint ki fog nyerni? Szavazzon a Portfolio-n!
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Joe Biden demokrata elnökjelölt az országos kutatások szerint 8 százalékpontos fejhosszal vezet Donald Trump republikánus elnökkel szemben. Azt viszont, hogy ki nyeri majd meg az elnöki széket, egyébként nem az országos szavazatok döntik majd el, hanem az elektori rendszer, az előzetes várakozások alapján Biden 355, Donald Trump pedig 177 elektort delegálhat majd, ami elég fölényes különbség.

De a választásokig még van egy hét, úgyhogy bármi történhet, a 2016-os választások során is Hillary Clinton demokrata elnökjelölt győzelmét jósolták a közvélemény-kutatások, majd végül Trump a billegő államokat behúzva elvitte az elnökséget. Igaz, Biden vezetése most sokkal jelentősebbnek tűnik, mint anno Clintoné volt.

Ön mit gondol? Donald Trump vagy Joe Biden nyeri majd a választásokat! Szavazzon!

Ön szerint ki fogja megnyerni a 2020-as amerikai elnökválasztást?

  Függetlenül attól, hogy ki az esélyes, Ön kire szavazna, ha lenne erre lehetősége? Válasszon!

  Ha lenne lehetősége szavazni a 2020-as amerikai elnökválasztáson, Ön kire szavazna?

   A szavazás anonim, az eredményeket később ismertetjük.

   bika spx csucs
   covid kórház koronavírus járvány
   europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
   párizs
   amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
   koronavírus maszk getty stock
   foldgaz_futes
   Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
   2020-12-03 Online
   Agrárszektor Konferencia 2020

   Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

    

   SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

   Portfolio hírlevél
   Ne maradjon le a friss hírekről!
   Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
   hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

   Kiadó modern irodaházak

   Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

   Infostart.hu
   Online előadás
   Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
   Online előadás
   Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
   covid kórház koronavírus járvány