amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
Globál

Amerikai elnökválasztás: megismétli Trump a 2016-os nagy fordítást?

Portfolio
Donald Trump amerikai elnök lemaradása Joe Biden demokrata jelölthöz képest továbbra is fennáll, de az elmúlt héten már sikerült 1-2%-pontot lefaragnia belőle, és két csatatér-államban, Ohióban és Georgiában a felmérések szerint sikerült fordítania. Kevesebb mint egy hét van hátra, így az elnöknek legalább akkora hajrát kéne futnia az utolsó napokban, mint 2016-ban, amikor szinténa  hajrában tudta megfordítani a versenyt. Az amerikai elnökválasztással kapcsolatos legfrissebb hírek egy cikkben.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Amerikai elnökválasztás: Trump átvette a vezetést egy újabb fontos államban, ahol eddig végig Biden

Donald Trump republikánus elnök átvette a vezetést Joe Biden demokrata jelölt előtt Floridában. Az állam kulcsfontosságú az elnökválasztás kimenetele szempontjából.

Tovább a cikkhez

A dollár is beleremeghet Trump és Biden öldöklő küzdelmébe

Napokon belül kiderülhet, ki lesz az Egyesült Államok elnöke a következő négy évben, Joe Biden és Donald Trump küzdelme pedig a devizapiacra is hatással lehet. Az elemzők többsége a dollár gyengülésére számít az elnökválasztástól függetlenül, viszont, ha szoros lesz a voksolás eredménye, az megkavarhatja a piacot.

Tovább a cikkhez

Tovább esik a forint, innen már csak egy ugrás a történelmi mélypont

Továbbra is 365 felett jár a forint az euróval szemben, ezzel karnyújtásnyira van történelmi mélypontjától a magyar deviza. Közben a nemzetközi piaci hangulat romlik a koronavírus-járvány terjedése és a közelgő amerikai elnökválasztás kockázatai miatt.

Tovább a cikkhez

Amerikai elnökválasztás: megismétli Trump a 2016-os nagy fordítást?

Ha az országos választási térképre nézünk, akkor azt látjuk, hogy Joe Biden vezet a legtöbb népes tagállamban - ez alól Texas a kivétel, de ott is csökkent a különbség a felek között. A legfontosabb államok Florida, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Ohio, Georgia, Arizona - a legtöbben még bőven nem lefutott a meccs.

trump biden 2020 usa térkép

Címlapkép: Getty Images

Romlik a hangulat, történelmi mélypontja közelében toporog a forint

Továbbra is 365 felett jár a forint az euróval szemben, ezzel karnyújtásnyira van történelmi mélypontjától a magyar deviza. Közben a nemzetközi piaci hangulat romlik a koronavírus-járvány terjedése és a közelgő amerikai elnökválasztás kockázatai miatt.

Tovább a cikkhez

Amerikai elnökválasztás: hackerek foglalták el Trump kampányoldalát

Hackerek támadták meg Donald Trump elnök választási kampányoldalát; 30 percig átvették a felület felett az uralmat és Monerót próbáltak gyűjteni – írja a New York Times.

Tovább a cikkhez

A távozó nagykövet szerint nem lehetne ennél jobb az amerikai-magyar viszony

Nem is lehetne jobb Magyarország és az Egyesült Államok viszonya - mondta a pénteken távozó budapesti amerikai nagykövet a Magyar Nemzetnek.

Tovább a cikkhez

Elképesztő csaták és fölényes győzelmek az amerikai elnökválasztásokon – Mit üzen a múlt Trumpnak és

Szoros csatáknak és fölényes győzelmeknek sem voltunk híján az amerikai elnökválasztások történetében, csak az utóbbi tíz választás során többször előfordult, hogy nem az nyerte el az elnöki széket, akire a legtöbb amerikai szavazott. A küzdelem jelentős része a csatatér államokban dől el, de hogy áll ehhez képest most Donald Trump és John Biden, és vajon támpontot adnak-e a múlt eredményei a mostani elnökválasztás kimeneteléhez?

Tovább a cikkhez
koronavirus-353289
Szomorú igazság: nem csak a lóvé miatt húznak el az ápolók külföldre
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját
vakcina1234
koronavirus
antigén koronavírus gyorsteszt
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
kim dzsongun észak-korea