Előfizetői tartalom

Koronavírus: Magyarország is szigorít egy kicsit, létszámhiány merült fel egy kórházban

Portfolio
Európa lassan a tavaszi lezárásokhoz haasonló korlátozásokra kényszerül a koronavírus-járvány megfékezése érdekében. Magyarországon a maszkhasználatban jelentettek be enyhe szigorítást. Bár a halálozási számok nem magasak a világban, az sok fertőzés egyre több ellátandó esetet jelent, gy a kórházak elkezdenek túlterhelődni. Csehországban e szempontból már súlyos a helyzet, de idehaza is merülnek fel már nehézségek. A koronavírus-válság hírei percről percre.

2020. október 29. 20:45 Megosztás Csúcson a horvát és szlovén járvány A horvát fővárosban, Zágrábban minden harmadik új koronavírusteszt pozitív lett, miközben az országban ismét megdőlt a korábbi csúcs az egy nap alatt regisztrált új fertőzöttek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés