Előfizetői tartalom

Zavargásokra készül a Walmart – eltüntették a fegyvereket a polcaikról

Portfolio
Arra készül az egyik legnagyobb amerikai kereskedelmi lánc, hogy zavargások lesznek az Egyesült Államokban, ezért az összes fegyvert és lőszert eltávolították az áruházaik polcairól.

A lépésről a CBS-nek beszélt a Walmart szóvivője, aki azt írta, hogy „láttak néhány izolált zavargást” és hogy már „máskor is került sor ilyen intézkedésre,” annak érdekében, hogy „megvédjék a vásárlóik és alkalmazottaik biztonságát.”

Bár a cég képviselője nem tér ki rá, az intézkedésre valószínűleg a november 3-ai elnökválasztás miatt kerül sor. Sokan számítanak arra, hogy országos zavargások törnek majd ki egyik vagy másik jelölt győzelme miatt.

A napokban a kötvénykirálynak becézett Jeffrey Gundlach beszélt arról, hogy szerinte Donald Trump fog nyerni és forradalom fogja követni az eseményt. Mások amiatt aggódnak, hogy az elnök nem volt hajlandó kijelenteni, hogy átadja békésen a hatalmat abban az esetben, ha Joe Biden nyeri meg a választásokat, ami példátlan az amerikai történelemben.

A cikk tartalma:

  • Eltünteti a Walmart a fegyvereket
  • Sokan számítanak zavargásokra
  • Még sosem adtak el ennyi fegyvert

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái