donald trump usa
Globál

Trump kirúgná az amerikai járványügyi főtanácsos Anthony Faucit a választások után

Portfolio
Donald Trump hétfő éjjel egy miami kampánybeszéde közben utalást tett arra: ha megválasztják, kirúgja Anthony Faucit – számolt be a CNBC.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az amerikai járványügyi központ vezetője, és a kormány járványügyi főtanácsosa, Anthony Fauci az utóbbi időben többször kritizálta Donald Trumpot a koronavírus-járvány kezelési intézkedései miatt.

Egy pénteki interjúban úgy fogalmazott, a kormány intézkedései „egy körben topognak”, miközben tízezrek fertőződnek meg naponta. „Komoly fájdalmaknak nézünk elébe, nem vagyunk valami jó helyzetben” – fogalmazott.

Donald Trump hétfő éjjeli egyik kampánybeszédében a kormánya járványügyi politikáját próbálta megvédeni, mikor potenciális választói a „rúgd ki Faucit!” mantrába kezdtek. Trump erre válaszul azt mondta:

Ne mondják el senkinek, de hadd várjak csak egy picit a választások utánig

- utalva arra, hogy ha megnyerné az elnökválasztást, megpróbálhatja elmozdítani pozíciójából a járványügyi szakembert. 

(CNBC)

mol bubi
pfizer
gázvezeték
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

terror europa dzsihad