Előfizetői tartalom

Amerikai elnökválasztás 2020: megjöttek az utolsó felmérések, ennél izgalmasabb már nem lehet a verseny

Portfolio
Megérkeztek az utolsó felmérések a mai amerikai elnökválasztás előtt, amelyek azt mutatják, hogy szűkült a különbség a felek között. Még mindig Joseph Biden demokrata jelölt vezet Donald Trump republikánus elnök előtt a fontos billegő államokban, de Trumpnak jelen pillanatban elég lenne 5 államban fordítania, hogy nyerjen. A felmérések nem őt hozzák ki nyertesnek, de 2016-ban is a demokrata jelölt győzelmét vetítették előre - igaz, Hillary Clintonnak nem volt akkora előnye a felmérésekben, mint most Joe Bidennek. Könnyen lehet, hogy ma éjszaka (inkább holnap hajnalban) akár győztest is hirdethetünk - ne maradj le róla, kövesd velünk az eseményeket, ugyanis folyamatosan élőben tudósítjuk a történteket.

Megérkeztek az amerikai elnökválasztás előtti utolsó felmérések, amelyek továbbra is jelentős Biden-előnyt mérnek, de több fontos csatatér-államban is szűkült a különbség. Az amerikai elnökválasztási rendszer sajátosságából az következik, hogy a legtöbb tagállam eredménye lefutott, így azokra a tagállamokra kell fókuszálnunk, ahol még szoros a verseny, ezek közül...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái