Előfizetői tartalom

Bemondta a kötvénykirály: külön országokra szakadhat az Egyesült Államok

Portfolio
Jeffrey Gundlach, a DoubleLine Capital alapkezelő vezérigazgatója pár napja úgy gondolta, polgárháború robbanhat ki az Egyesült Államokban Donald Trump győzelmét követően, most pedig már úgy véli, teljesen mindegy, hogy ki fog nyerni, az Egyesült Államok több, különálló országra szakadhat. Az amerikai befektetők egy része a „kötvénykirály” véleményét „teljes őrültségnek” titulálta.

Ma tartják Amerikában az elnökválasztást, a hírek, fejlemények szinte folyamatosan érkeznek. Ne maradj le a legfrissebb eseményekről, kövesd az elnökválasztási folyamat alakulását a Portfolio-val: ide kattintva az összes cikkünket megtalálod, a nap folyamán pedig percről-percre frissülő cikkünkben követjük az eseményeket. A Portfolio egész éjszaka tudósít az eseményről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés