Előfizetői tartalom

Mindenki az amerikai elnökválasztásról beszél: de van egy másik esemény is ma, ami majdnem annyira fontos

Portfolio
Az amerikai elnökválasztás mellett ma tartják a kongresszusi választásokat, ahol az a tét, hogy a demokraták meg tudják-e szerezni a Szenátust a republikánusoktól. A Kongresszus színezete nagyon fontos, mert az elnök gazdaságpolitikai mozgásterét erősen behatárolja, ha nem az őt delegáló párt tartja kezében a többséget a törvényhozásban.

Hatalmas figyelmet kap a mai amerikai elnökválasztás, mi is gyakran teszünk közzé az eseménnyel kapcsolatos elemzéseket, és élőben közvetítjük a fejleményeket. Ez nem meglepő, hiszen a világ idei legfontosabb eseményéről van szó, amelynek Európára és Magyarországra is nagy hatása lesz. Beszámoltunk az elnökjelöltek elképzeléséről is, és a lehetséges világképről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés