FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Amerikai elnökválasztás 2020: Tényleg nyerhet még Biden? Kiszámoltuk

Portfolio
Egyszerű számításunk alapján nem lefutott Joe Biden demokrata elnökjelölt számára a választás. Legalábbis jogosan bizakodhat abban, hogy két államban meg tudja fordítani az állást, ami számára a végső győzelmet jelentheti.

Zajlik a szavazatok összeszámlálása az Egyesült Államokban, és a választás még annál is sokkal izgalmasabb, mint azt előzetesen várni lehetett. Azokban az államokban, ahol még nincs véglegesnek tekinthető eredmény, többnyire Donald Trump vezet, ezért ki is kiáltotta magát győztesnek. Látszólag igaza van, hiszen több államban is fölényesnek látszik a győzelme. Ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés