Előfizetői tartalom

Nézegess képeket az amerikai elnökválasztás legizgalmasabb pillanatairól

Portfolio
Napok óta zajlik a szavazatok összesítése minden idők legizgalmasabb amerikai elnökválasztásáról, az ország szavazópolgárai még mindig felcsigázva várják, hogy eldőljön, ki lesz a világ legerősebb gazdasági és katonai hatalmának vezetője a következő négy évben. A feszültséget szinte harapni lehet, mindkét tábor demonstrál, néhány városban zavargások vannak. Összegyűjtöttünk pár képet az elnökválasztás eddigi legfontosabb mozzanatairól.

Több mint 100 millióan szavaztak levélben a november 3-ai választásokon és előtte, néhány fontos ütközőállamban még mindig folyik a szavazatok összesítése. A levélben való szavazást többnyire demokraták választották, így ezek összesítésével nagyot tudott fordítani választási esélyein Joe Biden elnökjelölt. Az alábbi képen egy idős chicagói állampolgár adja le...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés