Előfizetői tartalom

Itt az amerikai elnökválasztás legőrültebb forgatókönyve, amely szerint hetekig nem lesz meg az eredmény

Portfolio
Órákon belül eldőlhet az amerikai elnökválasztás, ehhez csak az kell, hogy Joe Biden megnyerje Pennsylvaniát. Erre nagy az esély, de az biztos, hogy szoros lesz. Ha pedig Donald Trump nyeri meg az államot, akkor egy egészen más helyzet van - bejön egy olyan forgatókönyv, amelynek a végén hetekig nem fogunk tudni győztest hirdetni.

Joe Biden minden jel szerint behúzza Georgiát, és ezzel 269 biztos elektora lesz, az előnye majdnem behozhatatlan, de legalábbis már a döntetlen biztosan meglesz neki. Az államban alig 8 ezer szavazat vár megszámlálásra, nem valószínű, hogy az eddig Bidennek kedvező trend megfordul. A trend Pennsylvaniában is őt segíti, a maradék 170-180 ezer szavazatból így könnyedén ledolgozhatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés