Előfizetői tartalom

A Volkswagen vezére elárulta, Bident vagy Trumpot látná szívesebben az elnöki székben

Portfolio
A Nokia jó példa arra, hogy ha nem vagy elég gyors, akkor nem fogod túlélni az iparágadban végbemenő változásokat – jelentette ki Herbert Diess. A Volkswagen csoport vezére a Bloombergnek adott interjújában elárulta azt is, hogy a globális stratégiájuk szempontjából szerencsésebb lenne, ha Joe Biden nyerné az amerikai elnökválasztást, de Trumppal is nagyon erős bizalmi kapcsolatot építettek ki.

Herbert Diess beszélt arról is az interjúban, hogy két nagyon fontos átalakulás megy végbe egyszerre a járműiparban: az egyik a hajtásláncé, amely során a gyártás fokozatosan eltolódik a belsőégésű motorok irányából a tisztán elektromos meghajtás felé. Hangsúlyozta, nagyon jól felkészültek erre az átmeneti időszakra. A másik, sokkal nagyon átalakulás során a járművek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés