Előfizetői tartalom

Bréking: eldőlt, ki nyerte a 2020-as amerikai elnökválasztást!

Portfolio
Az iménti percekben Joe Biden előnye behozhatatlanná vált Pennsylvania tagállamban, így elnyerte a többséget az elektori kollégiumban 273 szavazattal. A hivatalos végeredményre még várni kell, és a bejelentést minden bizonnyal jogi procedúrák is követhetik, a választáson mindenesetre már behozhatatlan Biden előnye, ami minden bizonnyal a további államok lezárásával tovább nőhet még. Fontos, hogy a szenátusban várhatóan a republikánusok nyernek, így Biden gazdaságpolitikai programja a ciklusa elején szinte biztosan nem valósul meg.

Miután Biden a mai napon Pennsylvaniában behozhatatlan előnyre tett szert (273 elektort szerzett meg eddig biztosan, a győzelemhez 270 kell), immár biztossá vált: Joe Biden nyerte a 2020-as amerikai elnökválasztást. Az eredmény rendkívül szorosnak tűnik, de a szavazatokat még mindig számlálják több államban, így például Arizonában, Észak-Karolinában és Nevadában - ezeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés