Előfizetői tartalom

Orbán Viktor és Áder János is gratulált Joe Bidennek

MTI
Gratulált Orbán Viktor miniszterelnök és Áder János köztársasági elnök Joe Biden megválasztott amerikai elnöknek. Utóbbi levelében arra hívta fel a figyelmet, hogy a történelmi magyar-amerikai kapcsolatok közös értékekre épülnek: a két nemzet hagyományos szabadságvágyára és a demokrácia melletti elkötelezettségére. Magyarország a két országot összefűző baráti kapcsolatokat a jövőben tovább kívánja erősíteni - írta a magyar államfő.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap délelőtt arról adott tájékoztatást, hogy gratuláló levelet küldött Orbán Viktor miniszterelnök Joe Bidennek. Engedje meg, hogy gratuláljak Önnek a sikeres elnöki kampányhoz. Jó egészséget és folyamatos sikereket kívánok rendkívül felelősségteljes feladatainak ellátásához - írta Orbán Viktor. Áder János gratuláló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés