Előfizetői tartalom

Lemondott az észt belügyminiszter, miután korruptnak nevezte Joe Bident és fiát

MTI
Lemondott hétfőn az észt belügyminiszter, miután vasárnap bizonyítékok nélkül korruptnak nevezte a megválasztott amerikai elnököt és annak fiát, Joe és Hunter Bident. A belügyminiszter fia, a pénzügyminiszter esetleges lemondásáról nincs hír, pedig ő ugyanabban a rádióinterjúban bizonyítékok nélkül egyértelmű amerikai választási csalásról beszélt és arról, hogy végül akár vérontás árán, de győzni fog Donald Trump. Mindkettőjüket megintette az észt miniszterelnök, hogy hagyjanak fel az alaptalan vádaskodásokkal.

"Éjjel úgy döntöttem, hogy lemondok, szembesülve az észt média becsületsértő és hazug állításaival. Fáradt vagyok. Semmi olyat nem mondtam, ami már ne hangzott volna el az amerikai médiában, az amerikai szabad médiában" - mondta a 71 éves Mart Helme az ERR észt közmédiumnak. Vasárnap Helme és 44 éves fia, Martin - aki az észt kormány pénzügyminisztere - a TRE észt rádiónak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái