Előfizetői tartalom

Itt az európai ország, amely a tervezettnél tíz évvel korábban száműzi a benzines és dízel autókat

Boris Johnson szerda hajnalban zöld ipari forradalom címmel nagyszabású gazdaságátalakítási csomagot hirdetett. A brit miniszterelnök tíz kiemelt pontot ismertetett, elsőként azt, hogy az Egyesült Királyság a korábban tervezettnél tíz évvel korábban, 2030-tól betiltja a kizárólag belsőégésű motorral szerelt járművek értékesítését. Egyértelművé vált az is, hogy a klímaváltozás ellen folytatott harcban a különböző hibrid hajtástechnológiák évei is meg vannak számlálva, ezeket a járműveket 2035-től nem lehet majd forgalomba helyezni a szigetországban.

Boris Johnson brit miniszterelnök bejelentette, hogy az Egyesült Királyság az eredeti terveihez képest tíz évvel korábban, 2030-tól betiltja a belsőégésű motorral szerelt új autók értékesítését. Az intézkedés annak a hatalmas gazdaságátalakítási tervnek a része, amelyet zöld ipari forradalom címmel ma hajnalban ismertetett a brit miniszterelnök. A hírrel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái