Előfizetői tartalom

Itt az európai ország, amely a tervezettnél tíz évvel korábban száműzi a benzines és dízel autókat

Boris Johnson szerda hajnalban zöld ipari forradalom címmel nagyszabású gazdaságátalakítási csomagot hirdetett. A brit miniszterelnök tíz kiemelt pontot ismertetett, elsőként azt, hogy az Egyesült Királyság a korábban tervezettnél tíz évvel korábban, 2030-tól betiltja a kizárólag belsőégésű motorral szerelt járművek értékesítését. Egyértelművé vált az is, hogy a klímaváltozás ellen folytatott harcban a különböző hibrid hajtástechnológiák évei is meg vannak számlálva, ezeket a járműveket 2035-től nem lehet majd forgalomba helyezni a szigetországban.

Boris Johnson brit miniszterelnök bejelentette, hogy az Egyesült Királyság az eredeti terveihez képest tíz évvel korábban, 2030-tól betiltja a belsőégésű motorral szerelt új autók értékesítését. Az intézkedés annak a hatalmas gazdaságátalakítási tervnek a része, amelyet zöld ipari forradalom címmel ma hajnalban ismertetett a brit miniszterelnök. A hírrel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés