Előfizetői tartalom

Nikolai Setzer lesz a Continental új vezérigazgatója

Portfolio
A Continental AG felügyelőbizottsága a csütörtöki ülésén Nikolai Setzert nevezte ki az igazgatótanács új elnökévé, 2020. december elsejétől 2024 márciusáig. Setzer Dr. Elmar Degenhartot követi, aki korábbi bejelentése szerint egészségügyi okokra hivatkozva mond le idő előtt tisztségéről 2020. november 30-i hatállyal, amit a felügyelőbizottság is jóváhagyott.

A Continental a járműgyártók közreműködésével fekteti le a jövő fenntartható mobilitásának alapjait, miközben egy technológiai és szoftvervállalattá alakul át. Teljes mértékben megbízunk Nikolai Setzerben. A felügyelőbizottság biztos abban, hogy sikeresen fogja előmozdítani és irányítani ezt az átalakulást. Kulcsfontosságú tényezőnek számít a mély és hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés