Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: szomorú rekordot hoztak a szombat reggeli adatok

Portfolio
4397 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 170 298 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 121 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 3689 főre emelkedett. Még soha nem haltak meg ennyien a fertőzöttek közül, a kórházi ápoltak és a lélegeztetőgépen lévők száma azonban csökkent.

A 4397-es esetszám kisebb, mint az elmúlt egy hét 4796-os átlaga. A hétnapos mozgóátlag egyébként most második napja mutat csökkenést, könnyen elképzelhető, hogy a november 11-ével bevezetett korlátozások egyik első jeleként. A halálozások száma valószínűleg csak több hetes késéssel fog pozitív trendet felvenni. A szombati adat kiugró negatív rekordot hozott, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés