Előfizetői tartalom

Nézzük, milyen autókkal jár a világ 10 leggazdagabb embere

Portfolio
A világ leggazdagabb emberei közül egyértelműen meg lehet állapítani, hogy ki az autórajongó és ki az, aki csak munkába jutáshoz használja kocsiját. Míg Sergey Brin, Warren Buffett vagy Mark Zuckerberg visszafogott járművekkel járkálnak, Larry Ellison, Elon Musk vagy Bill Gates komplett járműparkokkal rendelkeznek otthon. Van olyan is, mint Jeff Bezos, aki rengeteg méregdrága sportkocsit tart otthon, de nem szeret velük felvágni. Nézzük, milyen autókkal jár a világ 10 leggazdagabb embere.

10. Amancio Ortega – Audi A8 Fotó: Getty Images Amancio Ortega, a Zaráról ismert Inditex alapítója, 75 milliárd dolláros vagyonával Spanyolország leggazdagabb embere és a világ 10. leggazdagabbja. Egy Audi A8-assal jár hétköznapi utazásai során, de van egy 45 millió dolláros Bombardier BD-700-as magánrepülőgépe is. 9. Sergey Brin – Toyota Prius Fotó: Getty Images...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés