trump
Globál

Megkapta az engedélyt a koronavírus-készítmény, amit Trump is megkapott

Portfolio
Az FDA szombaton gyorsított engedélyeztetési eljárás keretén belül engedélyezte a Regeneron koronavírus-terápiájának alkalmazását – írja  CNBC.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A Regeneron terápiáját kapta meg korábban Donald Trump elnök októberben, amikor koronavírusos lett, pár nappal később, október elején a vállalat be is nyújtotta gyorsított engedélyezési eljárás keretében az engedélykérelmét.

A Regeneron gyógyszervállalat akkor még bőven kísérleti fázisú antitest-terápiája klinikai tesztek előtt ígéretesnek bizonyult, csökkentette a szervezetben jelen lévő vírusmennyiséget, és a tüdőben okozott kárt is mérsékelte a nem-emberi tesztalanyokban. Az emberi tesztalanyoknál pedig a tesztek alapján csökkenti a készítmény a súlyos betegség kialakulását, a kórházi ápolás szükségességét.

(CNBC)

trader
koronavírus
koronavírus osztály beteg orvos járvány kórház
költségvetési vétó magyar orbán viktor Morawiecki
bét
hadihajó usa
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
koronavírus