Előfizetői tartalom

Trumpék újraszámlálást kértek Georgiában, de még a Foxon is földcsuszamlásszerű Biden-győzelem hangzott el

Portfolio
Miután fél százaléknál kisebb volt Joe Biden előnye a georgiai választásokon Donald Trumppal szemben, így utóbbi stábja vasárnap bejelentette, hogy a szavazatok újraszámlálását kérték. Közben Trump eddigi leghűségesebb televíziós csatornáján, a Foxon Biden kommunikációs főtanácsadója földcsuszamlásszerű Biden-győzelemről és arról beszélt, hogy jövő kedden fogja megnevezni a megválasztott elnök a kormány első néhány tagját. Közben egy republikánus kormányzó amiatt bírálta saját pártját, hogy "nem emelik fel elég sokan a szavukat" Trump ellen, aki egyébként vasárnap is választási csalásokról beszélt és arról, hogy meg tudná fordítani az elnökválasztás kimenetelét.

Joe Biden demokrata párti elnökjelöltet "egyáltalán nem aggasztják" Donald Trump amerikai elnök perkeresetei, amelyeket a választási eredmények megfordítása érdekében nyújtott be - jelentette ki Katie Bedingfield, Biden kommunikációs főtanácsadója a Fox televíziónak adott interjúban vasárnap. Bedingfield, aki Biden helyettes kampányfőnöke volt, úgy fogalmazott: "szerintem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés