Előfizetői tartalom

Ki kaphatja meg először a koronavírus-elleni oltást? - Spanyolország elárulta a saját ütemezési taktikáját

Portfolio
Salvador Illa, spanyol egészségügyi miniszter további részleteket közölt a koronavírus elleni oltási kampányról, ami jövő év januárjában kezdődik Spanyolországban. 15 kategóriába sorolnák a spanyol lakosságot, az elsőbe tartozók kaphatnák meg legelőször az oltásokat. A lista élén az idősek, illetve a fogyatékkal élők és az őket gondozók állnak, valamint az egészségügyi dolgozók.

A spanyol kormány tizenöt lakossági kategóriát hozott létre annak megállapítására, hogy kik kaphatják meg elsőként az oltásokat. Az egészségügyi miniszter megerősítette, hogy a lista élén az idősek és a fogyatékkal élők, valamint az őket gondozó személyzet áll. A spanyolok beoltása jövő évtől kezdődik és három szakaszra van időzitve: a legveszélyeztetettebbek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés