Előfizetői tartalom

Koronavírus: a járvány platójához érhetett a világon, Magyarországon semmi sem biztos

Portfolio
|
MTI
A múlt héten 600 ezer alatt maradt a koronavírussal fertőzöttek átlagos napi száma a világon, ezel úgy tűnik, platójához ért a globális járványgörbe. Ugyanakkor Magyarországon rekordközeli halálozási, és magas új fertőzött számról érkezett hétfőn jelentés, de a statisztika továbbra is sok helyen pontatlannak tűnik. A környező országokban vegyes a kép: Szerbiában például szigorítanak, Csehországban lazítanak a járványügyi szabályokon. A koronavírus-járványról szóló híreinket percről percre hétfőn ebben a cikkünkben gyűjtjük össze.

2020. november 30. 21:05 Megosztás Egészségügyi miniszter: ellenőrzés alatt a koronavírus-járvány Nagy-Britanniában  A legfrissebb adatok tanúsága szerint Nagy-Britanniában sikerült ismét ellenőrzés alá vonni a koronavírus-járványt, a korlátozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés