Előfizetői tartalom

Koronavírus: Olaszország szigorít a karácsonyi ünnepekre és az új évre

MTI
A koronavírus-járvány miatt december 25-én és 26-án, valamint január elsején is korlátozni fogják Olaszországban a városok, települések közötti mozgást a többfős találkozások megakadályozására - jelentette be Roberto Speranza egészségügyi miniszter szerda délelőtt parlamenti felszólalásában, amelyben az oltóanyag elosztásáról is beszélt.

Roberto Speranza a képviselőházban vázolta az ünnepekre tervezett járványintézkedéseket, amelyek december 4-én lépnek életbe. A végleges rendelkezésekről a szerda esti kormányülésen határoznak. Az egészségügyi miniszter kijelentette, hogy az ünnepek alatt sem akarják jelentősen enyhíteni a tartományok közötti mozgásra vonatkozó eddigi korlátozásokat. December 25-én...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés