FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Szoros választás van kilátásban Romániában

MTI
Az utóbbi két hónapban harmadára csökkent, öt százalékpont alá zsugorodott a Romániában kisebbségben kormányzó jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL) előnye az ellenzéki Szociáldemokrata Párttal (PSD) szemben - derült ki az IMAS közvélemény-kutató intézet novemberi felméréséből, amelyet szerdán ismertetett a bukaresti sajtó.

A PNL parlamenti jelöltlistáira most már a biztos választók alig 28,5 százaléka voksolna, ahhoz képest, hogy a szeptemberi felmérésben a kormánypárt még 34,7 százalékos támogatottságnak örvendett. Ezzel szemben a PSD-t támogatók aránya a szeptemberi 19,6 százalékról 23,6 százalékra emelkedett.A szeptemberi helyhatósági választásokon született eredmény is kiélezett küzdelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés