Előfizetői tartalom

Donald Trump: ez lehet a legfontosabb beszéd, amit valaha tartottam

Portfolio
46 perces beszédet töltött fel Donald Trump elnök a Facebookra tegnap, melyben a választási rendszert támadja és a demokraták állítólagos választási csalásait taglalja. Beszéde során az elnök kevés konkrét bizonyítékot tudott bemutatni és sok olyan "incidenst" is felhozott, melyről bebizonyosodott, hogy mulasztás eredménye vagy egyszerűen nem igaz.

Ez lehet a legfontosabb beszéd, melyet valaha tartottam – kezdte a Fehér Házból leadott, előre nem bejelentett beszédét Donald Trump elnök, aki elsősorban Joe Biden támogatóinak állítólagos csalásairól beszélt. Trump azzal vádolja a demokratákat, hogy azt mondták Joe Bidennek, hogy ne kampányoljon, mert úgyis előre lejátszott volt a választás. Ezután az elnök arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés