Előfizetői tartalom

20 millió amerikait már az idén beoltanának

MTI
A Pfizer és a BioNTech vállalatok koronavírus elleni oltóanyagának egyesült államokbeli jóváhagyása után az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatal (FDA) azonnal megkezdené az oltási kampányt az országban, és még idén mintegy 20 millió amerikait oltanának be - jelentette ki újságíróknak pénteken az FDA vezetője.

Noha Stephen Hahn nem mondta, mennyi ideig tart az engedélyeztetés, szakértők nem zárják ki, hogy az eljárás december 10-ig befejeződik. A Reuters hírügynökségnek adott interjújában Hahn hozzátette, elsőként szeretné beoltatni magát a családjával együtt. Több szövetségi tisztviselő szerint az engedélyeztetési kérelmet az egészségügyi hatóságok december 10-ig jóváhagyják....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés