Előfizetői tartalom

Néhány nap, és teljesen leáll az autógyártás Magyarországon

A kényszerű tavaszi és szokásos nyári leállások után néhány nap múlva megkezdődnek a tervezett téli leállások is a magyar autógyárakban. Ahogy a korábbi években, úgy idén is az optimalizálási, karbantartási, átépítési és fejlesztési feladatoké lesz a főszerep azokban a hetekben, amíg szünetel majd a termelés Kecskeméten, Győrben és Esztergomban.

A koronavírus-járvány váratlan megjelenése és gyors terjedése nagyon nehéz helyzetbe hozta a globális autóipart, a vezető autógyártók és beszállítóik sorra függesztették fel ideiglenesen termelésüket világszerte tavasszal. Így volt ez hazánkban is, ahol az Audi, a Suzuki és a Mercedes-Benz is arra kényszerült, hogy hetekig szüneteltesse gyártását. Ez idő alatt számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés