Előfizetői tartalom

Brüsszel ötvenszer több elektromos autót akar az utakon - A mestertervnek vannak szépséghibái

Portfolio
Az Európai Bizottság bemutatta a fenntartható és intelligens mobilitásra vonatkozó stratégiáját, amelynek kiemelt célja az elektromos autók számának drasztikus növelése és a nyilvánosan elérhető töltőinfrastruktúra érdemi bővítése a következő tíz évben. A Brüsszel által zászlóra tűzött célszámokat az autóipar kénytelen tudomásul venni, ugyanakkor nem rejtették véka alá véleményüket azzal kapcsolatban, hogy azok a mai valóságtól nagyon távol állnak.

Az Európai Bizottság bemutatta a fenntartható és intelligens mobilitásra vonatkozó stratégiáját, valamint egy 82 kezdeményezésből álló cselekvési tervet, amely a következő négy év tevékenységeihez szolgál majd iránymutatásként. Brüsszel várakozásai szerint a stratégia megteremti az alapot ahhoz, hogy az uniós közlekedési rendszerben végbemehessen a zöld és digitális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés