Előfizetői tartalom

Győrben készülnek az elektromos csúcsmodell, az Audi e-tron GT karosszériaelemei

Portfolio
A napokban indult el a sportos, tisztán elektromos Audi e-tron GT gyártása az Audi AG neckarsulmi Audi Böllinger Höfe gyártótelephelyén. Az Audi konszern nemzetközi termelési hálózatának keretében az Audi Hungaria nagymértékben hozzájárul a projekthez: az elektromos meghajtású Gran Turismo nagy komplexitású alumínium karosszériaelemei a győri szerszámgyárban készülnek.

Szerszámgyárunk egyet jelent a precizitással, rugalmassággal és a munkatársak szaktudásával. Itt csúcstechnológiával készülnek a Volkswagen- és Audi konszern legsportosabb modelljeinek karosszériaelemei. Mostantól a elektromos csúcsmodell, az Audi e-tron GT karosszérielemeit is itt gyártjuk. Örömünkre szolgál, hogy szerszámgyárunk szakértelmével hozzájárulhatunk az Audi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés