Előfizetői tartalom

Magyarországra jön a Tesla! - Elkezdődött a munkavállalók toborzása

Portfolio
A Tesla hivatalos karrieroldalán több budapesti pozíciót is meghirdetett hétfőn. A csatolt leírásból kiderül, hogy az amerikai elektromosautó-gyártó hamarosan belép a magyar autópiacra, amely egyben azt is jelentené, hogy nem csak szervizszolgáltatást nyújtanának a jövőben, hanem Teslákat is árulnának Budapesten.

Az, hogy Magyarország felkerült a Tesla térképére és a telepített Superchargerek után hamarosan szerviz nyílik Budapesten, régóta ismert volt. A vállalat tavalyi jelzését követően azonnal elindultak a találgatások arra vonatkozóan, hogy vajon csak egy Tesla-szerviz nyílik hazánkban, vagy ez egy Tesla Store megnyitását is jelenti majd. A magyarországi Tesla-tulajdonosok régóta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés