Előfizetői tartalom

Brexit: megint elmondta Johnson, hogy „nagyon valószínű” az alku elmaradása

Portfolio
|
MTI
Boris Johnson brit miniszterelnök csütörtök este ismét elmondta: „nagyon valószínű”, hogy nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó tárgyalásokon. Mindezt azután mondta, hogy este 8-kor telefonon beszélt Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével. Ő a nagy előrelépések ellenére szintén beszélt a megállapodás előtti akadályokról, főként a halászat területén.

Ezt mondja a brit kormányfő A Downing Street szóvivőjének tájékoztatása szerint a brit kormányfő a megbeszélés során hangsúlyozta azt a véleményét, hogy a tárgyalási folyamat nagyon súlyos helyzetbe jutott, az idő rendkívül szűkös, és most már nagyon valószínűnek tűnik, hogy nem sikerül megállapodásra jutni, hacsak az Európai Unió hozzáállása nem módosul jelentősen....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés