Előfizetői tartalom

Bréking: vadi új katonai járművek gyártása indul meg Magyarországon

Újfajta 4x4-es katonai járművek fejlesztése és gyártása indulhat meg Magyarországon 2021-ben – tudta meg a Portfolio. A projektben a Rheinmetall magyar leányvállalata és a HT Division Zrt. vesznek majd részt: ez valószínűleg azt jelenti, hogy német szakértelemmel kerül majd sor a török Nurol Makina kerekes katonai járműveinek fejlesztésére és gyártására Magyarországon.

Új katonai jármű gyártása indul meg Magyarországon A mai nap egyezett meg a Rheinmetall Hungary és a HT Division Zrt. arról, hogy egy közös leányvállalatot hoznának létre, melynek a célja katonai gépjárművek fejlesztése és gyártása lenne Magyarországon egy meg nem nevezett külföldi befektető bevonásával. A HT Division Zrt. az a vállalat, amely a Nurol Makinával, egy török...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés