Előfizetői tartalom

Egyre több ország korlátozza a britek belépését: új koronavírus-törzs bukkant fel

Portfolio
Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton jelentette be, hogy a Londonban és Anglia délkeleti részén keringő vírus akár 70 százalékkal fertőzőbb lehet, mint az eddigiek. Szakemberek szerint ugyanakkor egyetlen vizsgálati adat sem utal olyan változásokra, amelyek az új koronavírus-mutációt a korábbi változatoknál súlyosabb megbetegedések előidézésére tennék alkalmassá, és semmi nem utal arra sem, hogy az eddig kifejlesztett védőoltások kevésbé lennének hatékonyak az új törzzsel szemben. Ezzel párhuzamosan egyre több ország tiltja meg a britek belépését és a Nagy-Britanniából érkező gépek landolását.

2020. december 20. 21:55 Megosztás Vasárnap esti lista: ezek az országok nem engedik leszállni a Nagy-Britanniából érkező repülőket Egyre több ország döntött úgy vasárnap, hogy nem enged területére utasszállító repülőgépet az Egyesült Királyságból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés