Előfizetői tartalom

Aggódik a sztárbefektető: polgárháborús helyzet felé sodródhat Amerika

Portfolio
Aggódik Ray Dalio, a világ legnagyobb hedge fundjának, a Bridgewater Associates-nek vagyonkezelője az Egyesült Államok társadalmának vagyoni egyenlőtlenségei miatt – írja a CNN. A sztárbefektető figyelmeztetett: Amerika politikai vezetőinek muszáj lesz valamit kezdeni a helyzettel, mert "valamilyen polgárháborút" kockáztatnak azzal, ha nem találnak a vagyoni különbségekre valamilyen "okos" megoldást.

Dalio figyelmeztette az Egyesült Államok vezetőit, beleértve Joe Bident, aki 2021. januárjában foglalja el az elnöki széket, hogy súlyos krízis van kialakulóban az országban tapasztalható vagyoni egyenlőtlenség miatt, így többet kell tenniük a helyzet kezeléséért. „Meg kell oldani, hogy legyen egy olyan rendszer, amely produktívan dolgozik az emberek többségéért. És ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés