Előfizetői tartalom

Dennis Prager: Biden elnöksége alatt sem fog csillapodni a társadalmi feszültség Amerikában

Portfolio
Az elnök ígérete ellenére nem javul majd az amerikai társadalom politikai megosztottsága Joe Biden elnöksége alatt, hiszen a demokratáknak nem áll érdekében, hogy csillapítsák a különféle társadalmi rétegek közti feszültséget – véli Dennis Prager, az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb konzervatív politikai kommentátora. A Prager University médiavállalat alapítója szerint Kína és Irán is nagyot nyernek Biden elnökségével, pedig Kína jelenti a legnagyobb fenyegetést a nyugati világra nézve. Arról is beszélt a Portfolio-nak adott interjújában, hogy érdemes lenne szétdarabolni az amerikai közösségi médiaóriásokat, hiszen visszaélnek a hatalmukkal. Dennis Prager a Mathias Corvinus Collegium - Danube Institute Patriotic Talks online beszélgetéssorozat után adott nekünk interjút.

Portfolio: Mire számít Joe Biden kormányától? Előfordulhat, hogy az új elnök még inkább balra tolja majd az Egyesült Államokat a politikai spektrumon hatalmi ideje alatt? Milyen fontosabb ügyeket tűzhet Biden elnök a zászlajára? Dennis Prager: Mindenki arra számít Amerikában, hogy Biden balra tolja az Egyesült Államokat. A Demokrata Párt egykor egy liberális párt volt, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés