Előfizetői tartalom

Figyelmezetetnek a virológusok: a koronavírus a betegek 96 százalékánál hosszú távú tüneteket okoz

Portfolio
A vakcinákkal és mutációkkal kapcsolatos hírek között ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy továbbra is számos ismeretlen vonatkozása van a COVID fertőzésnek. Ez az ismeretlen tovább hangsúlyozza a vakcinák fontosságát, továbbá az a tény, hogy nem csupán akut fertőzést, hanem hosszú távú életminőség romlást is képes okozni amennyiben teljes valójában, természetes fertőzésként találkozunk a vírussal - hívja fel a figyelmet a Virológia Pécs Facebook-oldalán. 

A tudományos oldalként stzámon tartott Facebook-oldalon a pécsi virológusok rendszeresen posztolnak a járvány kapcsán közérdekű, közérthető információkat, ezúttal a koronavírusos megbetegedés hosszú távú hatásaival foglalkoztak bejegyzésükben.  Mint írják, a hosszú-COVID fogalma azokra az esetekre vonatkozik, ahol a betegség akut fázisán túl is hosszútávú életminőség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés