Előfizetői tartalom

Figyelmeztették Trumpot a Pentagon volt vezetői: amit tervez, veszélyes és törvénytelen

Portfolio
Az Egyesült Államok mind a 10, még élő volt védelmi minisztere figyelmeztette Donald Trumpot arra, hogy veszélyes lenne az amerikai haderőt felhasználni arra, hogy a demokraták állítólagos választási csalása ellen fellépjen, hiszen ezzel az országot „veszélyes, törvénytelen és alkotmányellenes territóriumba” vinné.

A 10 volt védelmi miniszter – demokrata és republikánus egyaránt – a Washington Poston írt egy véleménycikket arról, hogy ideje felhagynia a választási eredmények megkérdőjelezésével, hiszen hivatalosan is sor kerül az elektori szavazatok összeszámlálására, melyek alapján az alkotmány Joe Bident határozza meg a következő elnöknek. A Pentagon volt vezetői élesen kritizálták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés