Előfizetői tartalom

Új vírusvariánsok jelentek meg, egymás után szigorítanak a korlátozásokon az európai országok

MTI
Már több mint 92 millió koronavírus-fertőzöttet és közel 1,98 millió elhunytat tartanak számon. Magyarországon 1 926 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 347 636 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 118 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 11 066 főre emelkedett. A Magyar Közlönyben megjelent, hogy a friss kormányhatározat alapján a kormány olyan vakcinákat is beszerezhet, amelyek nem az EU-ból érkeznek. A beszerzés azonnal megkezdődhet.

2021. január 14. 21:51 Megosztás Terjed a brazil vírusvariáns, lezárnak a britek A Brazíliában megjelent új koronavírus-variáns miatt több országgal szemben beutazási tilalmat vezet be péntek hajnali 4 órától Nagy-Britannia, jelentette be az ország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés