Előfizetői tartalom

Joe Biden már ma eltörli Donald Trump legemlékezetesebb intézkedéseit

Portfolio
Ma iktatják be Joe Bident az Egyesült Államok következő elnökének; a demokrata politikus pedig azonnal nekiáll majd a rendeletek aláírásának, amint elfoglalja a székét a Fehér Házban. Biden elsősorban Donald Trump négyéves munkájának ikonikus intézkedéseit vonja majd vissza: eltörli a bevándorlási korlátozásokat, felfüggeszti a mexikói határfal építését, visszalépteti Amerikát a WHO-ba és a Párizsi Klímaegyezménybe, illetve feloszlatja az 1776 Testületet is. A CNN összeszedte azt a 17 intézkedést, melyet Joe Biden ígérete szerint már első elnöki napján megtesz majd.

Joe Biden beiktatására magyar idő szerint ma 6 órakor kerül sor, az esemény részleteiről itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2021. 01. 20. Joe Biden beiktatása több szempontból is példátlan lesz - Érhet minket meglepetés? A beiktatási ceremónia után Joe Biden a Fehér Házba veszi az irányt, ahol elfoglalván az elnöki széket, nekiáll majd annak, hogy elnöki rendeletek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái