Előfizetői tartalom

Továbbfejlesztették a Leopard-tankot, amit Magyarországon is hadrendbe állítottak

Portfolio
Törökországban bemutattak egy korszerűsített Leopard 2A4-es harckocsit; az eredeti, német tankra egy koreai/török harcjármű tornyát és újfajta védelmi rendszereket szereltek. A török fejlesztés első körben saját célra készül, de érdekes irány lehet azoknak az országoknak, amelyek régebbi 2A4-eseik korszerűsítésén gondolkoznak.

A Leopard 2A4-est a török BMC járműipari és hadiipari vállalat gondolta tovább, a fejlesztésből készült prototípust a török hadügyminisztérium látogatásakor mutatták be, erről a Defence Blog számolt be. A Leopardot a legmodernebb török harckocsi, az Altay tornyával szerelték fel, illetve kapott aktív védelmi rendszert és lézeres érzékelő-rendszert is. Megkapta az Altay...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés