Előfizetői tartalom

A tilalom ellenére kinyitnának a horvát vendéglátósok

MTI
Bár Horvátországban heti és napi szinten is csökkent az újonnan fertőzöttek száma, a válságstáb a következő két hétben nem léptet életbe újabb enyhítéseket. A vendéglátósok azonban egyre elégedetlenebbek a kialakult helyzettel, Zágrábban száz, országszerte ötezer kávézó és étterem tervezi, hogy a korlátozások ellenére tiltakozásul hétfőn kinyit.

Horvátországban az utóbbi 24 órában 336 új fertőzöttet azonosítottak, a járvány kezdete óta számuk elérte a 232 426-ot. Egy nap alatt 29 újabb beteg halt bele a fertőzés okozta Covid-19 betegség szövődményeibe, a halottak számát 5027-re emelve. Bár az országban heti és napi szinten is csökkent az újonnan fertőzöttek száma, a válságstáb a következő két hétben nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés