Előfizetői tartalom

Müller Cecília: az orvosunknak is lesz beleszólásuk, melyik koronavírus-vakcinát kapjuk

MTI
Az esetszámok stagnálása mellett a szennyvízben mért adatok ugyanakkor azt mutatják, hogy "némelyik helyen bizonyos enyhe fokú emelkedés" indult - hívta fel a figyelmet Müller Cecília országos tisztifőorvos vasárnap a közmédiának nyilatkozva. Az országos tisztifőorvos szerint "kizárólag orvosi javallatra" előfordulhat, hogy az orvos előnyben részesíti az egyik koronavírus-vakcinát a másikkal szemben a betege számára.

A kiegyensúlyozott magyar járványügyi adatok ellenére sem szabad hátradőlni, most van itt az ideje az oltakozásnak - hangsúlyozta  Müller Cecília elmondta, hogy Magyarországon mintegy tíz napja nagyon hasonlóak a járványügyi adatok, példaként említve, hogy szombaton 1370 embernél mutatták ki a koronavírus-fertőzést, és 64-en életüket vesztették, kórházban 3578 beteget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés