Előfizetői tartalom

Két nagyon rossz hírt is kapott a Közel-Keletről Joe Biden

Portfolio
Két rossz hír is érkezett tegnap a Biden-kormányhoz: Irán vezetői először az atomprogramjuk kezdete óta azt nyilatkozták, hogy fontolgatják, hogy nem csupán békés célra fordítják a fejlesztést, Izrael titkosszolgálata pedig arról tájékoztatott, hogy Irán körülbelül két éven belül atomfegyverhez juthat - írja a New York Times.

Eddig Irán mindig azt állította, hogy az atomprogramjukat tisztán békés céllal folytatják, tegnap viszont Mahmud Alavi hírszerzési miniszter azt mondta, hogy ha az Egyesült Államok nem oldja fel az Iránra kihelyezett szankciókat, fontolóra veszik a célkitűzés megváltoztatását. „Ha sarokba szorítasz egy macskát, nagyon másképp fog viselkedni, mint egy szabadban mozgó macska”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés