Előfizetői tartalom

Hajszálnyira van már csak az EU az Oroszország elleni szankciók kivetésétől

Portfolio
Az Európai Unió a hónapban várhatóan szankciókat fog kivetni Vlagyimir Putyin szövetségeseire, miután Németország és Franciaország jelezték erre irányuló hajlandóságukat. A szankciók főleg utazási korlátozásokat és az érintettek vagyonának zárolását foglalnák magukban, viszont az Északi Áramlat-2 projektet nem érintenék - írja a Reuters.

Az orosz ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij bebörtönzése okán tervezett szankciók lennének az elsők, amelyeket az Európai Unió közvetlenül emberi jogok megsértése miatt vetne ki. Heiko Maas német külügyminiszter a héten úgy fogalmazott, hogy szankciókkal kell sújtani azokat a személyeket, akik felelősek Alekszej Navalnij bebörtönzéséért. A francia külügyminiszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés